Reageren


Handleiding HTML Inhoud HTML | Inhoud CSS | Trefwoordenregister | Begin


Vragen over HTML en CSS

Bij het gebruik van de Handleiding HTML wordt geen ondersteuning gegeven. Antwoorden op vragen over HTML, CSS en scripttalen en oplossingen voor problemen bij het maken van HTML-documenten moeten daarom gezocht worden bij andere bronnen op internet. Bijvoorbeeld bij de volgende nieuwsgroepen, waar je in de archieven kunt zoeken en/of vragen kunt stellen:

Voor vragen over CSS zijn verder het archief en de Wiki van de css-discuss rondzendlijst uitstekende informatiebronnen.

Heb je vragen op het gebied van JavaScript, dan is een goede informatiebron de JavaScript FAQ van irt.org. Je vindt daar een antwoord op veel gestelde vragen als "Hoe kan ik het gebruik van de rechter muisknop voorkomen" en "Hoe beveilig ik mijn site met een wachtwoord".


Offline versie

De Handleiding HTML kan alleen online geraadpleegd worden. Er is geen versie voor offline gebruik beschikbaar.


Linken

Het plaatsen van een link naar de Handleiding HTML (http://www.handleidinghtml.nl/) is uiteraard toegestaan.

Wanneer je een banner van de Handleiding HTML op je site wilt plaatsen, dan staan de volgende afbeeldingen tot je beschikking:

Banner Handleiding HTML Banner Handleiding HTML
160 x 60 pixels 120 x 60 pixels


Tegenlinken

Om te voorkomen dat de Handleiding HTML de zoveelste startpagina op het gebied van HTML wordt, zullen (de vele) verzoeken tot het plaatsen van een tegenlink niet worden gehonoreerd.


Adverteren

In de Handleiding HTML kan geadverteerd worden door middel van een banner of een tekstblok op de beginpagina. De advertentie heeft een formaat van 140 x 60 pixels en wordt geplaatst boven het blok met copyright-informatie. Er worden alleen advertenties geplaatst, die op enige wijze een relatie met het onderwerp van de Handleiding HTML hebben.

Stuur een bericht aan adverteren@handleidinghtml.nl als je meer informatie over prijzen en verdere condities wilt.


Overige vragen

Heb je vragen met betrekking tot de copyright bepalingen, of heb je suggesties voor aanpassing of aanvulling van de inhoud van de Handleiding HTML, dan kun je een bericht sturen aan info@handleidinghtml.nl.Inhoud HTML | Inhoud CSS | Trefwoordenregister | Begin

Handleiding HTML (http://www.handleidinghtml.nl/)
Copyright © 1995-2016 Hans de Jong
Laatste wijziging: 20 april 2013